Μέθοδοι και Έξοδα Αποστολής

1. Οι αποστολές των παραγγελιών διεκπεραιώνονται μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών “ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα)” και “ACS Courier” οι οποίες διαφέρουν από το απλό ταχυδρομείο. H παράδοση των αποστολών πραγματοποιείται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και σχεδόν πάντα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για περιοχές που βρίσκονται εντός αστικών κέντρων, ενώ ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί μέχρι και 3-4 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη ενίοτε δυσπρόσιτη Ελλάδα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών ή πανδημιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που επηρεάζει τους συνηθισμένους χρόνους μεταφοράς.

2. Αποστολές παραγγελιών με ιδιαίτερα αυξημένο όγκο ή αυξημένο βάρος (άνω των 8 κιλών) πραγματοποιούνται κατόπιν προγενέστερης συνεννόησης με τον πελάτη και ενδέχεται να πραγματοποιηθούν μέσω πρακτορείου μεταφορών, ενώ η χρέωση γίνεται ομοίως κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

3. Η παραλαβή προϊόντων από το φυσικό κατάστημα της “FantasticAroma” δύναται να πραγματοποιηθεί μόνο από το κατάστημα που βρίσκεται στην διεύθυνση Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 62, Τ.Κ. 54642 Θεσσαλονίκη και κατά τις ώρες λειτουργίας του ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

4. Μεταφορικά έξοδα. Οι εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε για να διαφυλάξουν την ταχύτητα και την ποιότητα των αποστολών τους προσθέτουν χρεώσεις ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της εκάστοτε αποστολής αλλά και την περιοχή παράδοσης. Επιδιώκοντας να κρατήσουμε χαμηλά αυτά έξοδα διατηρούμε χρέωση για μεταφορικά έξοδα που κυμαίνεται από 2,5€ μέχρι 6,6€, αναλόγως την περιοχή παράδοσης.

Ωστόσο, για παραγγελίες άνω των 45€ με αποστολή σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.

5. Κατά την διάρκεια προετοιμασίας της παραγγελίας σας η ιστοσελίδα μας παρουσιάζει τα μεταφορικά έξοδα αφού έχετε εισάγει και την περιοχή κατοικίας σας. Σε εκείνο το σημείο υπολογίζονται τα μεταφορικά έξοδα και επιλέγετε την συνέχεια στην παραγγελία σας.